Stravování zaměstnanců

2 příspěvky / 0 nový
Poslední
#1

Stravování zaměstnanců

9. Květen 2007 - 9:20 Ing. Renata Tvrdoňová

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jaké hygienické podmínky a legislativní předpisy musí plnit zaměstnavatel při vydávání stravy (obědů) zaměstnancům, které jsou zaměstnavateli dodávány externí firmou. Zaměstnavatel zajišťuje pouze vydávání obědů v době přestávky na jídlo a oddech, ovšem v podmínkách vlastní výdejny jídla a prostřednictvím vlastních zaměstnankyň.

Děkuji.

RE: Stravování zaměstnanců

9. Květen 2007 - 9:20 Tomáš Neugebauer
<p>Uvedenou oblast řeší:</p> <p>zákon č. 258/2000&nbsp;Sb., o ochraně veřejného zdraví, ve znění pozdějších předpisů</p> <p>vyhláška č. 137/2004 Sb., o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných, ve znění č. 602/2006&nbsp;Sb.</p>

Nabízíme Vám možnost BEZPLATNÉHO odběru e-mailového zpravodajství

Přehled příspěvků publikovaných na oborovém portálu BOZPinfo zasílaný každý pátek odpoledne

Provozovatel portálu

Výzkumný ústav bezpečnosti práce, v. v. i.
Jeruzalémská 1283/9
110 00 Praha 1

Sociální sítě VÚBP

facebook linkedin instagram buzzsprout twitter youtubepinterest

Kde nás najdete

X

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?
zašleme vám nové na váš e-mail