Recenze a anotace

16.08.2017
Sborník příspěvků z mezinárodní vědecké konference, která se konala na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze na téma "Atypická zaměstnání - cesta k vyšší zaměstnanosti?".
04.07.2017
Kniha reflektuje velmi aktuální téma a jejím cílem je podat systematický přehled založený na výsledcích aktuálních výzkumů na pomezí psychologie práce a organizace, sociální psychologie a psychologie osobnosti.
04.10.2016
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci je velice široký mezivědní obor, který, ač se to někomu nemusí zdát, se dotýká většiny lidí (netýká se pouze zaměstnanců, ale i například pacientů, OSVČ, studentů, zákazníků). Kniha vás provede současnou BOZP, seznámí vás s principy jejího pojetí a i se základními požadavky prevence rizik, tedy se zajištěním BOZP.
16.06.2016
Zdroj:
Publikace Lexikon BOZP – stavebnictví (dále jen Lexikon), je obsáhlé dílo rozdělené do 16 základních částí. Jak je v podtitulu uvedeno, jde o praktickou pomůcku pro provádění kontrolní činnosti na staveništích a pro koordinátora BOZP.
03.05.2016
Komentář k zákonu č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví, ve znění poslední novely – zákona č. 267/2015 Sb.
26.04.2016
Komentář k zákonu č. 251/2005 Sb., o inspekci práce, ve znění 17. novely – zákona č. 81/2015 Sb.
05.04.2016
Zdroj:
Publikace Lexikon BOZP, s podtitulem "pro provádění kontrolní činnosti v oblasti BOZP dle právních předpisů a technických norem", je poměrně obsáhlé dílo, rozdělené do 9 základních částí. Lexikon je aktualizován k 30. 11. 2014 a proto v něm nejsou obsaženy změny nastalé v oblasti BOZP po tomto datu.
19.05.2015
Zdroj:
Druhé doplněné vydání publikace Pracovnělékařské služby - povinnosti zaměstnavatelů, která vyšla v roce 2013.
04.03.2015
Praktický průvodce vedením personální agendy podle zákoníku práce a dalších právních předpisů.
03.06.2014
Ve 2. aktualizovaném vydání této žádané publikace, která je členěna podle jednotlivých částí managementu rizik, máte možnost seznámit se nejen s právními požadavky na vyhledání a vyhodnocení rizik při práci, ale i s informacemi, které k této problematice přinášejí technické normy.
27.05.2014
Recenze na knihu: Skladové objekty a jejich provoz z pohledu bezpečnostních, hygienických a požárních předpisů
13.05.2014
Recenze na knihu: Bezpečnost a ochrana zdraví při práci prakticky a přehledně podle normy OHSAS
29.04.2014
Recenze na knihu: 1309 testových otázek BOZP
15.04.2014
Recenze na knihu: Pracovní úrazy v judikatuře
08.04.2014
Určeno manažerům v podnikové i veřejné sféře pro každodenní i strategické rozhodování v personální oblasti.
01.04.2014
Recenze na knihu: Abeceda bezpečnosti a ochrany zdraví při práci
25.03.2014
Jednou z nejvíce vnímaných povinností zaměstnavatele při zajišťování BOZP je povinnost zajistit školení BOZP zaměstnanců. Právě vydaná publikace je určena především těm, kteří si chtějí sami provádět školení BOZP a PO.
18.03.2014
Zdroj:
Recenze na knihu: Průvodce odborně způsobilých osob problematikou bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, hornické činnosti a požární ochrany
18.02.2014
Recenze na knihu: Nový občanský zákoník a pracovní právo s praktickým výkladem pro širokou veřejnost

Stránky

Nabízíme Vám možnost BEZPLATNÉHO odběru e-mailového zpravodajství

Nové příspěvky publikované na informačním serveru BOZPinfo.cz

X

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?
zašleme vám nové na váš e-mail