OiRA pomáhá podnikům v odvětví hotelových, restauračních a stravovacích služeb chránit pracovníky

Byl spuštěn nový nástroj OiRA pro odvětví hotelových a restauračních služeb. Nový on-line nástroj k hodnocení rizik pomáhá podnikům v tomto odvětví chránit pracovníky.

Tento nástroj vyvinuly organizace HotrecEFFAT s podporou agentury EU-OSHA a byl schválen na úrovni EU.

Uklouznutí a zakopnutí, popáleniny, nebezpečné látky a stres představují některá z mnoha rizik, jimž čelí pracovníci v odvětví hotelových, restauračních a stravovacích služeb. Tento nový nástroj umožní vnitrostátním partnerům platformy OiRA a sociálním partnerům vybavit pohostinská zařízení k tomu, aby mohla provést hodnocení rizik a vypracovat akční plán k jejich řízení.

Prohlédněte si nový nástroj OiRA pro odvětví hotelových, restauračních a stravovacích služeb a seznamte se s právními předpisy EU, které je třeba zohlednit při hodnocení rizik.

Informujte se o všech nástrojích OiRA pro odvětví hotelových, restauračních a stravovacích služeb.

Stáhněte si publikace agentury EU-OSHA související s odvětvím hotelových, restauračních a stravovacích služeb.

Nabízíme Vám možnost BEZPLATNÉHO odběru e-mailového zpravodajství

Přehled příspěvků publikovaných na oborovém portálu BOZPinfo zasílaný každý pátek odpoledne

Provozovatel portálu

Výzkumný ústav bezpečnosti práce, v. v. i.
Jeruzalémská 1283/9
110 00 Praha 1

Sociální sítě VÚBP

facebook linkedin instagram buzzsprout twitter youtubepinterest

Kde nás najdete

X

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?
zašleme vám nové na váš e-mail